Број 37: Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност

idscs371
Share on facebook
Share on twitter

На конференцијата одржана во хотел Александар Палас на 30-ти Март 2012 година на тема „Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност“ беше презентирана публикација со истиот наслов во издание на Фондација Конрад Аденауер и Институтот за Демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје која можете да ја превземете на следниот линк: http://https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png/broj-37/pm%2037.pdf.

За овој настан имаше големо интересирање и од страна на медиумите: 24 часа, Алфа ТВ, Канал 5, МТВ 1, Курир, Сител, Утрински Весник и други.

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png371

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png372.jpg

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png373.jpg

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png374.jpg

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png375.jpg

Објави поврзани со проектот