logo

Обука за Зајакнување на цивилното општество преку градење на капацитетите во Скопје

dsc00160
Share on facebook
Share on twitter

Во рамки на проектот “Зајакнување на цивилното општество преку градење на капацитетите: Промоција на локален развој преку поголема искористеност на ЕУ фондовите”, на 14-15 ноември и 21-22 ноември во Скопје се оддржа седмата обука за подготовка на ЕУ проекти.
Предавач на обуката беше м-р Ристо Иванов, а ја посетија учесници од граѓанските организации и локалните самоуправи од општините Кисела Вода, Карпош, Аеродром, Гази Баба, Чучер Сандево.
Целта на обуката беше претставниците од граѓанските организации и од локалната самоуправа да соработуваат и заедно да дојдат до проектни идеи кои ќе ги развиваат во проектни апликации.

dsc00160

100 1662

100 1736

Поврзани објави