logo

Скопје и Тетово, 14 октомври 2011

Share on facebook
Share on twitter

poseta14.10.2011

Објекти:

  • Kатоличка црква „Пресвето срце исусово“, Скопје
  • Евангелско-методистичка црква, Скопје
  • Шарена џамија, Тетово

Учесници: Висока Школа за новинарство и за односи со јавност

Повеќе информации на страната на следниов линк.

 

Поврзани објави