logo

Дебар, 05 октомври 2011

poseta debar
Share on facebook
Share on twitter

poseta debar

Објекти:

  • Инќар џамија, Дебар
  • Црква Успение на Пресвета Богородица, Дебар

Учесници:  Институт за ентологија и антрополигија при ПМФ – Скопје, Факултет за социологија и историја при Државниот Универзитет Тетово

Повеќе информации на страната на следниов линк.

Поврзани објави