logo

Семинар за односи со јавност за верските заедници во Тетово

imgp0206
Share on facebook
Share on twitter

Семинарот беше организиран во рамките на проектот „Толеранција, дијалог, соработка! Промовирање на меѓурелигиски дијалог во Македонија преку градење на капацитетите за медиумите и религиските претставници.“ Проектот е финансиран од Европската Унија и кофинансиран од Фондација Конрад Аденауер.

imgp0206

Верски лица од Македонската православна црква и Исламската верска во Тетово заедница заеднички ги следат предавањата за Односи со јавност

Поврзани објави