logo

Најава за семинар во Охрид

Share on facebook
Share on twitter

На овој семинар, присутните претставници на верските заедници и религиските гласноговорници ќе имаат можност да слушнат и да научат различни техники и методи на комуницирање со медиумите.

Предавачи на овој семинар ќе бидат Марина Тунева и Горан Величковски од Високата Школа за новинарство и односи со јавност, Скопје.

Поврзани објави