logo

Обуки за Унапредување на Медиумската писменост во Тетово

Share on facebook
Share on twitter

На 4 – 5ти и 11-12 март 2011 и во Тетово се оддржаа  обуки со цел “Унапредување на медиумската писменот во образованието во Република Македонија”. Со обуките беа опфатени над 70 наставници по мајчин јазик од основните и средните училишта од Тетово, а предавачи беа Марко Трошановски, Владимир Мисев и Јана Ѓорѓинска.

 

Поврзани објави