logo

Број 14: “Избори 2006”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за парламентарните избори во Македонија во 2006, за изборните правила, политичките партии, јавното мислење и како и за цивилното и политичкото општество за време на избори.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави