logo

Број 11: “Европски профил на политичар”

Во овој број ќе најдете стручни текстови за политичките партии и процеси во Европската Унија, како и влијанието кое тие го имаат на земјите аспиранти за влез во Унијата.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави