logo

Број 19: “Новиот изглед на Балканот”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за оценката на Европската Комисија за нпредокот на Романија и Бугарија ,реформата во полицијата во Босна и Херцеговина, идното балкaнско наљудувачко општество.краткок преглед на реглигиозните права и слободи во Република Македонија, како и за клучните фактори за мирот во Западен Балкан.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави