logo

Број 7: “Европа 2004”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за разни аспекти на Европската Унија, преку проширувањето и демократскиот дефицит, до Европската Монетарна Унија и концептот на владеење на правото во ЕУ.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави