logo

Број 12: “Регионална безбедност”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за безбедносните прашања поврзани со Косово, Србија, Босна и Херцеговина, како и за улогата на меѓународните актери во безбедносната политика на Балканот.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави