logo

Број 9: “Локална самоуправа”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за процесите на децентрализација во Република Македонија и Југоисточна Европа, како и за политиката на локално ниво.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави