logo

Број 27: 20 години по падот на Берлинскиот ѕид

Share on facebook
Share on twitter

1989-2009: На политичката сцена во Европа се промени драстично. Што можеме да се запознаат со тајните на минатото? А колку далеку сме ние во разбирањето на репресивни режими на минатиот век?

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави