logo

Број 4: “Глобализација”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за перспективите и последиците од глобализацијата во политичка, економска и културолошка смисла.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави