logo

Број 25: Демократски институции и имплементација

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за она што се нарекува политички вредности,европски вредности и транснационална соработка,реформа на јавната админастрација во Македонија,човекови права како политичка вредност.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави