logo

Број 21: “Религиозни слободи и дијалог”

Во овој број ќе најдете стручни текстови за религијата и верските слободи, учеството на религијата во градењето на мирот и меѓусебниот респект во македонското општество, рецензија на книгата “Дијалектика на секуларизацијата”.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави