logo

Број 10: “Предизвици на новата меѓународна политика”

Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за новите парадигми во меѓународната политиката на Кина, НАТО, ЕУ, Турција, како и за религијата во меѓународната политика.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави