logo

Број 3: “Образование”

broj_3
Share on facebook
Share on twitter

Во овој број ќе најдете стручни текстови за предизвиците за реформата на образовните системи, како и за разните модели на формално и неформално образование.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Поврзани објави