logo

Обуки за медиумска писменост во Прилеп

Share on facebook
Share on twitter

Предраг Ристиќ, Дејан Андонов, Владимир Мисев и Марко Трошаноски на 15 и 16 октомври 2010 во Прилеп оддржаа обуки од областа на медиумската писменост, каде беа опфатени наставници по мајчин јазик од Прилеп, Крушево и Македонски Брод.

Овие обуки беа организирани и спроведени од страна на Македонскиот институт за медиуми и Институтот за демократија, во соработка со Европскиот центар за новинарство и Бирото за развој на образованието, финансиски поддржано од програмата МАТРА на холандското Министерство за надворешни работи.

 

Поврзани објави