Архива

Tag Archives for "јавна администрација"
item

Студиска посета во Словенија за Проценка на влијанието на регулативата

Како дел од проектот Проценка на влијанието на регулативата – ПВР во периодот 23-24 септември, во Љубљана, Словенија се одржа студиска посета со цел размена на искуства помеѓу претставници на јавната администрација и граѓанското општество. Студиската посета вклучи работна...