Архива

Tag Archives for "Хоризонт 2020"
item

ИНФОРМ лондонска инаугуративна работилница за истражување на формалните и неформалните институции на Балканот

Работилница за „Намалување на јазот меѓу формалните и неформалните институции на Балканот”, од проектот ИНФОРМ во рамки на програмата за научно истражување и иновација ХОРИЗОНТ 2020 се одржува во Лондон, Велика Британија. Учесниците во проектот во Лондон ги презентираат...