Архива

Tag Archives for "секретаријат"
item

ИДСЦС ќе ја администрира работата на Платформата за борба против корупцијата

нститутот за демократија „Социетас цивилис“ на собранието на Платформата на граѓански организации за борба против корупцијата е избран во следните три години да ја администрира работата на ова тело во кое членуваат 15 граѓански организации. Тоа значи дека во...