Архива

Tag Archives for "рејтинг"
item

Анкета: Доверба во политичарите и политичките партии

Вонредните парламентарни избори кои треба да се одржат во април 2020 година беа причина Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје (ИДСЦС) да ги проверат ставовите на граѓаните за актуелните политички случувања...

(ВИДЕО) Трошановски во 360 степени: За зголемениот рејтинг на Заев влијаеа настаните во Собранието од 27 април