Архива

Tag Archives for "практикант"
item

Повик за практикант во рамки на Центарот за европски интеграции на ИДСЦС

Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС), во рамки на својата Практикантска програма, распишува оглас за практикант со целосно работно време за период од 3 (три) месеци со можност за продолжување до 6 (шест) месеци. Практикантот ќе бидат...

item

ИДСЦС: Оглас за ангажирање на практикант за проектот ИНФОРМ

Институтот за демократија „Социетас Цивилис“ (ИДСЦС), во рамки на својата Практикантска програма, распишува оглас за еден/на (1) практикант/ка со нецелосно работно време за период 2 месеци. Практикантите ќе бидат вклучени во Центарот за истражување ИДСЦС со фокус на регионалниот...

item

Повик за практикант во рамки на Центарот за финансиско и административно работење на ИДСЦС

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ (ИДСЦС), во рамки на својата Практикантска програма, распишува оглас за практикант со целосно работно време за период од 3 (три) месеци со можност за продолжување до 6 (шест) месеци. Практикантот ќе бидe вклучен во...