Архива

Tag Archives for "Министерство за труд и социјална политика"
item

Став на групата ЦИВИТАКС за злоупотребените средства на корисниците на вториот пензиски столб

Министерството за труд и социјална политика објави дека до Јавното обвинителство поднело кривична пријава против непознат сторител во врска со наодот дека на 12.000 лица не им се уплаќани законските придонеси во вториот столб. Исто така објави и дека...