Архива

Tag Archives for "Марко Трошановски"
item

ИДСЦС учествуваше на панелот посветен на научените лекции од долготрајните спорови во Југоисточна Европа, дел од „Преспа форум за дијалог“

Во рамки на меѓународната конференција „Преспа форум дијалог“, денеска беше организирана панел дискусија насловна „Во потрага по двигатели за промена: лекции од долготрајните спорови во Југоисточна Европа“ Говорници на панелот беа Анди Добруши, Фани Каранфилова-Пановска, Леонидас Макрис, Клодјан Сеферај...

item

ИДСЦС го организираше третиот Тинк Тенк Форум „Стимулирање на стратешка автономија. Придонесот на Западен Балкан за заедничка европска иднина“

Институт за демократија „Социетас Цивилис“ во соработка со Европскиот совет за надворешни односи канцеларија Софија, од 8 до 10 март го организираше третиот Тинк Тенк Форум Западен Балкан со наслов  „Стимулирање на стратешка автономија. Придонесот на Западен Балкан за...

(ВИДЕО) Трошановски во 360 степени: За зголемениот рејтинг на Заев влијаеа настаните во Собранието од 27 април