Архива

Tag Archives for "инфографик"
item

Инфографик: Набљудување на спроведувањето на последните 3 месеци од План 3-6-9

Целосниот извештај е достапен на следниот линк: Трка на 3, 6 и 9 со пречки: Препораката е обезбедена, што понатаму?

item

Инфографик: Што мислат граѓаните за Законот за употреба на јазиците

  http:// Телефонска анкета за Закон за употреба на јазиците Infogram  

item

Инфографик: Анкета за проценка на влијание на регулатива

http:// Инфографик од анкета за проценка на влијанието на регулативата Infogram        

item

Инфографик: Следење на спроведувањето на реформите од План 3-6-9

Линк до инфографикот: 369_ver3_final’ Линк до целосниот извештај на македонски, албански и англиски јазик од следењето на спроведувањето на реформите: Следење на спроведувањето на реформите: „Трка на 3-6-9 со пречки“