Архива

Tag Archives for "енциклопедија"
item

Промовирана Глобална енциклопедија на неформалноста

Што значи да бидеш кум“ во Црна Гора и Македонија, „драг брат“ во Финска или „помал роднина“ во Швајцарија? Како функционира „солидарноста“ во Германија или контрауслугите во Чиле и која е улогата на „блат“ односно мрежите на услуги и...