Архива

Tag Archives for "ДУП"
item

Јавна реакција за ДУП-от на паркингот спроти хотел Холидеј Ин

Група граѓански организации, меѓу кои и Институт за демократија „Социетас Цивилис“ упатуваат јавен повик до премиерот, Владата и сите надлежни институции во најитен можен рок јавно да се произнесат и да покажат суштинска волја за борба против урбанистичкото дивеење,...