Архива

Tag Archives for "вето"
item

ИДСЦС и ДГАП организираа конференција „Германското претседателство со Советот на ЕУ: Рефлексии од внатре и надвор”

Институтот за демократија во соработка со Германскиот совет за надворешни односи (ДГАП) на 15 декември организираше онлајн настан насловен „Германското претседателство со Советот на ЕУ: рефлексии од внатре и надвор“, во рамки на кој учесниците се осврнаа на очекувањата,...