Архива

Tag Archives for "борба со корупција"
item

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

Си бил сведок на корупција и не знаеш каде да ја пријавиш ⁉️ 📹ℹ️ Погледни го видеото на ТикТокерот Стефан Николиќ и информирај се кои алатки за пријавување на корупција ти стојат на располагање. #УчимеЗаКорупцијата