Публикации

Archives for: "Видео"
Сеп/2020

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стеффонатор

Антикорупција / Видео / Образование

Авг/2020

Kërçovë – Ohër autostradë: Kredi të lira, por ndërtime të shtrenjta

Антикорупција / Бизнис и економија / Видео / Добро владеење / Економија

Авг/2020

Видео: Автопат Кичево – Охрид: Евтини кредити, скапа изградба

Антикорупција / Бизнис и економија / Видео / Добро владеење / Економија / Меѓународна политика / Транспарентност

Мај/2020

Влог: Со промена на Законот за јавни претпријатија до поквалитетни услуги

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

Апр/2020

Video: Kush menaxhon me ndërmarrjet publike dhe si të përmirësohet gjendja

Видео / Добро владеење / Јавна администрација

Апр/2020

Видео: Кој управува со јавните претпријатија и како да се подобри состојбата

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација