Публикации

Archives for: "Соопштение"
Јул/2019

Ниту едно јавно претпријатие не поминало на испит кај ДЗР

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение

Јун/2019

На јавните претпријатија им треба вакцинација против корупција

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение