Публикации

  Archives for: "Публикација"
  Дек/2020

  Sa kushton dhe sa duhet të kushtojë lufta kundër korrupsionit?

  Антикорупција / Мемо за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Колку чини и колку треба да чини борбата против корупцијата?

  Антикорупција / Мемо за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Cilёsia e debatit nё Kuvend: Debat mbikёqyrës pёr rastin e bankёs Eurostandard

  Бриф за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

  Дек/2020

  Политичка мисла број 60

  Mеѓународни односи / Научно списание / Политичка мисла

  Дек/2020

  Video: Kuvendi në luftë kundër korrupsionit

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

  Дек/2020

  Видео: Собранието во борбата против корупцијатa

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент