Публикации

  Archives for: "Публикација"
  Окт/2021

  Локални избори 2021 и борбата против корупцијата на локално ниво

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Локална самоуправа / Мемо за јавна политика

  Окт/2021

  Zgjedhjet lokale 2021 dhe lufta kundër korrupsionit në nivel lokal

  Антикорупција / Избори / Локална самоуправа / Мемо за јавна политика

  Окт/2021

  Cilёsia e debatit nё Kuvend- vёshtrim i shkurtёr i cilёsisё sё debatit pёr periudhёn 2020 – 2021

  Бриф за јавна политика / Парламент

  Сеп/2021

  Video: Sa kushton lufta kundër korrupsionit?

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

  Сеп/2021

  Видео: Колку чини борбата против корупцијата?

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

  Сеп/2021

  Zgjedhjet lokale 2021 dhe roli i institucioneve antikorrupsion

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

  Сеп/2021

  Локални избори 2021 и улогата на антикорупциските институции

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

  Авг/2021

  Политичка мисла број 62

  Научно списание / Политичка мисла

  Авг/2021

  Ballafaqimi i korrupsionit nën syrin vigjilent të bashkësisë ndërkombëtare. Çfarë mund të bëjë Kuvendi?

  Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент