Публикации

  Archives for: "Парламент"
  Јан/2021

  Cili ёshtё perceptimi i pёrgjithshёm I qytetarёve pёr Kuvendin e Republikёs sё Maqedonisё se Veriut?

  Мемо за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Sa kushton dhe sa duhet të kushtojë lufta kundër korrupsionit?

  Антикорупција / Мемо за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Колку чини и колку треба да чини борбата против корупцијата?

  Антикорупција / Мемо за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Cilёsia e debatit nё Kuvend: Debat mbikёqyrës pёr rastin e bankёs Eurostandard

  Бриф за јавна политика / Парламент

  Дек/2020

  Video: Kuvendi në luftë kundër korrupsionit

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

  Дек/2020

  Видео: Собранието во борбата против корупцијатa

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

  Дек/2020

  Video: Roli i Kuvendit në integrimet europiane: antikorrupsioni

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент

  Дек/2020

  Видео: Улогата на Собранието во европските интеграции: антикорупција

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент