Публикации

  Archives for: "Образование"
  Мај/2021

  Mësimi për luftën kundër korrupsionit funksionon, ngel vetëm arsimi

  Антикорупција / Бриф за јавна политика / Образование

  Мај/2021

  Arsimi si faktor i luftës së qëndrueshme kundër korrupsionit

  Антикорупција / Бриф за јавна политика / Образование

  Апр/2021

  Учењето за борба против корупција функционира, останува уште образованието

  Антикорупција / Бриф за јавна политика / Образование

  Апр/2021

  Образование како фактор на одржлива борба против корупција

  Антикорупција / Бриф за јавна политика / Образование

  Дек/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

  Ное/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Кике Цветче

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

  Ное/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Фатони

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

  Окт/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Александар Динев

  Антикорупција / Видео / Образование

  Окт/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Елита

  Антикорупција / Видео / Образование

  Сеп/2020

  Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стеффонатор

  Антикорупција / Видео / Образование