Публикации

  Archives for: "НАТО"
  Дек/2020

  Video: Maqedonia e Veriut në NATO: shans për rritjen e rolit mbikëqyrës të Kuvendit

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / НАТО / Парламент

  Дек/2020

  Видео: Северна Македонија во НАТО: Шанса за зголемена надзорна улога на Собранието

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / НАТО / Парламент

  Јун/2020

  Maqedonia e Veriut në NATO: shans për rritjen e rolit mbikëqyrës të Kuvendit

  Бриф за јавна политика / НАТО / Парламент

  Апр/2020

  Твитај глобално, поврзи се (само) локално? Националните Твитер „меури“ наспроти европските интереси на Западен Балкан

  Mеѓународни односи / Бриф за јавна политика / ЕУ / Медиуми и комуникации / Меѓународна политика / НАТО

  Јул/2012

  Заедно за Евроатлантската перспектива

  Евроатланска интеграција / ЕУ / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење / НАТО / Област / Публикација

  Јул/2012

  Заедно за Евроатлантската перспектива- поделени во перцепцијата за посветеноста

  ЕУ интеграција / Јавно мислење / НАТО / Област / Публикација

  Фев/2011

  Број 31: Регионална соработка на Западен Балкан на пат кон ЕУ и НАТО

  ЕУ интеграција / НАТО / Наука и истражување / Област / Политичка мисла / Публикација / Регион

  Фев/2011

  Број 22: “НATO по самиитот во Букурешт”

  НАТО / Наука и истражување / Област / Политичка мисла / Публикација / Регион

  Фев/2011

  Број 18: “Европска унија и НАТО”

  ЕУ / НАТО / Наука и истражување / Област / Политичка мисла / Публикација