Публикации

Archives for: "Монографија, аналитички книги и длабински извештаи"
Апр/2020

Цивилно општество: Историјат и современи сфаќања

Граѓанско општество / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи

Апр/2020

Теории за Европски интеграции

ЕУ / ЕУ интеграција / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи

Јул/2015

Политички дијалог

Анализи / Добро владеење / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Наука и истражување / Област / Публикација

Мај/2015

Рововска дебата – Анализа на квалитетот на дискусијата во Собранието (јуни 2014 – мај 2015)

Анализи / Добро владеење / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Област / Парламент / Публикација

Фев/2015

„Живот за утре: општествени трансформации во Југоисточна Европа“

Анализи / Идентитет / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Наука и истражување / Област / Публикација / Регион / Социјални прашања

Јан/2015

Јавното мислење и македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2004-2014)

Анализи / ЕУ интеграција / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Област / Публикација

Фев/2014

Европеизација на Западен Балкан преку имплементација на правото

Анализи / ЕУ интеграција / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Област / Публикација / Регион

Ное/2011

Граѓанско мобилизирање на социјалните мрежи: анализа на социјалните медиуми и „Плоштад слобода”

Анализи / Граѓанско општество / Монографија, аналитички книги и длабински извештаи / Наука и истражување / Област / Публикација