Публикации

Archives for: "Мемо за јавна политика"
Окт/2021

Zgjedhjet lokale 2021 dhe lufta kundër korrupsionit në nivel lokal

Антикорупција / Избори / Локална самоуправа / Мемо за јавна политика

Сеп/2021

Zgjedhjet lokale 2021 dhe roli i institucioneve antikorrupsion

Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

Сеп/2021

Локални избори 2021 и улогата на антикорупциските институции

Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

Авг/2021

Ballafaqimi i korrupsionit nën syrin vigjilent të bashkësisë ndërkombëtare. Çfarë mund të bëjë Kuvendi?

Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

Авг/2021

Справувањето со корупцијата под будното око на меѓународната заедница. Што може да направи Собранието?

Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

Мар/2021

Lufta kundër korrupsionit në kohë pandemie: përpjekje të zvogëluara dhe ngecje

Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

Мар/2021

Борбата против корупција за време на пандемијата: намалени напори и стагнација

Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

Јан/2021

Cili ёshtё perceptimi i pёrgjithshёm I qytetarёve pёr Kuvendin e Republikёs sё Maqedonisё se Veriut?

Мемо за јавна политика / Парламент

Дек/2020

Sa kushton dhe sa duhet të kushtojë lufta kundër korrupsionit?

Антикорупција / Мемо за јавна политика / Парламент