Публикации

  Archives for: "Mеѓународни односи"
  Дек/2020

  Политичка мисла број 60

  Mеѓународни односи / Научно списание / Политичка мисла

  Апр/2020

  Твитај глобално, поврзи се (само) локално? Националните Твитер „меури“ наспроти европските интереси на Западен Балкан

  Mеѓународни односи / Бриф за јавна политика / ЕУ / Медиуми и комуникации / Меѓународна политика / НАТО

  Дек/2019

  Анкета: Гласачки ставови и перцепции за актуелни политички случувања

  Mеѓународни односи / Добро владеење / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење

  Фев/2019

  Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018

  Mеѓународни односи / Безбедност / Евроатланска интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење

  Мар/2018

  Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

  Mеѓународни односи / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

  Јул/2017

  Документ за јавни политики: Што се оствари, а што не од Берлинскиот процес? И зошто?

  Mеѓународни односи / Анализи / Бриф за јавна политика / ЕУ интеграција

  Фев/2011

  Број 4: “Глобализација”

  Mеѓународни односи / Глобализација / Наука и истражување / Област / Политичка мисла / Публикација