Публикации

Archives for: "Коментар"
Фев/2020

Një qasje e re për zgjerimin: ide të mira që kanë nevojë për një kapiten

Граѓанско општество / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Коментар

Фев/2020

Нов пристап за проширување: добри идеи кои имаат потреба од капетан

Граѓанско општество / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Коментар

Јун/2017

Блог: Етноцентричен маѓепсан круг и новата влада: како во првите 100 дена?

Eтнички прашања / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Коментар