Публикации

  Archives for: "Јавна администрација"
  Мар/2021

  Video: Fatkeqësi është mos ketë plan për fatkeqësi

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

  Мар/2021

  Видео: Несреќа е да се нема план за несреќи

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

  Сеп/2020

  Cilёsia para pёrkatёsisё partiake: Caktimi I udhёheqёsve sipas zgjedhjes sё Qeverisё sё re patjetёr duhet tё bazohet mbi parimet e profesionalizmit, pёrvojёs dhe diturisё.

  Добро владеење / Јавна администрација / Мемо за јавна политика

  Јун/2020

  Manual për trajnues „Deputetë të informuar, institucione të përgjegjshme“

  Јавна администрација / Парламент / Прирачник

  Јун/2020

  Прирачник за обучувачи „Информирани пратеници – отчетни институции“

  Јавна администрација / Парламент / Прирачник

  Мај/2020

  Влог: Со промена на Законот за јавни претпријатија до поквалитетни услуги

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

  Апр/2020

  Со измени на Законот за јавни претпријатија до поквалитетни јавни услуги

  Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение

  Апр/2020

  Video: Kush menaxhon me ndërmarrjet publike dhe si të përmirësohet gjendja

  Видео / Добро владеење / Јавна администрација