Публикации

Archives for: "Извештај од испитување на јавното мислење"
Мар/2018

Анализа на јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската унија 2014 – 2017

ЕУ / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Спор за името

Мар/2018

Европската Унија на раб на повраток во Македонија

Евроатланска интеграција / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Меѓународна политика / Надворешни работи

Мар/2018

Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Mеѓународни односи / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Мар/2018

Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Спор за името

Мар/2018

Анкета: Помалку имотните граѓани не се убедени во борбата против корупцијата

Антикорупција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Фев/2018

Инфографик: Јавното мислење и спорот за името

Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Јавно мислење / Спор за името

Фев/2018

Инфографик: Што мислат граѓаните за Законот за употреба на јазиците

Eтнички прашања / Граѓанско општество / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење

Фев/2018

Извештај од анкета за проценка на влијание на регулативата: Јавноста – сведок и учесник во создавањето на законите

Добро владеење / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавна администрација / Јавно мислење

Дек/2017

Rezultate nga anketa në terren për percepcionet e qytetarëve për punën e Kuvendit (8 gusht – 29 gusht 2017)

Добро владеење / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење / Парламент

Дек/2017

Анкета: Граѓаните сѐ уште сметаат дека Владата го контролира Собранието

Добро владеење / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење / Парламент