Публикации

Archives for: "Извештај од испитување на јавното мислење"
Фев/2019

Анкета за перцепциите на граѓаните за процесот на евроинтеграција (декември 2018) – Сет на отворени податоци

Евроатланска интеграција / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење

Фев/2019

Едрење низ бура – Македонија и ЕУ во 2018

Mеѓународни односи / Безбедност / Евроатланска интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење

Фев/2019

Анализа на јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2014-2018)

Евроатланска интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење

Мај/2018

Анкета: Спорот за името 2018 – ставови на јавноста во Македонија

Извештај од испитување на јавното мислење / Спор за името

Мар/2018

Анализа на јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската унија 2014 – 2017

ЕУ / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Спор за името

Мар/2018

Европската Унија на раб на повраток во Македонија

Евроатланска интеграција / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Меѓународна политика / Надворешни работи

Мар/2018

Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Mеѓународни односи / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Мар/2018

Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Спор за името

Мар/2018

Анкета: Помалку имотните граѓани не се убедени во борбата против корупцијата

Антикорупција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Фев/2018

Инфографик: Јавното мислење и спорот за името

Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Јавно мислење / Спор за името