Публикации

  Archives for: "Избори"
  Ное/2016

  Изборите и демонтажата на заробената држава

  Антикорупција / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Избори / Област / Публикација

  Ное/2016

  Анкета: Предизборни политички теми

  Избори / Јавно мислење / Област / Публикација

  Ное/2016

  Анкета: Јавното мислење за политички рејтинзи – ноември 2016

  Избори / Јавно мислење / Област / Публикација

  Мај/2016

  Каква е оваа ситуација?!

  Избори / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење / Област / Публикација

  Апр/2014

  Истражување на јавното мислење во врска со предвремените парламентарните избори

  Избори / Јавно мислење / Област / Парламент / Публикација

  Мар/2014

  Прирачник за претседателски избори во Република Македонија

  Анализи / Избори / Област / Прирачник / Публикација

  Мар/2014

  Прирачник за парламентарни избори во Република Македонија во 2014 година

  Анализи / Избори / Област / Прирачник / Публикација

  Фев/2014

  Македонските државјани во странство – Глас ЗА гласање во странство

  Избори / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење / Област / Публикација

  Фев/2014

  Македонските државјани во странство – Глас ЗА гласање во странство

  Избори / Јавно мислење / Област / Публикација

  Јун/2013

  Прирачник за локалните избори 2013

  Анализи / Добро владеење / Избори / Област / Прирачник / Публикација