Публикации

Archives for: "Инфографик"
Сеп/2019

Инфографик: Перцепции на граѓаните за работата на Собранието

Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Парламент

Мар/2019

Инфографик: Само половина од именуваните лица во агенциите, комисиите и претпријатијата имаат доставено CV

Добро владеење / Инфографик / Јавна администрација / Транспарентност

Мар/2019

Инфографик: 5% од директорите и 1/3 од управните одбори се жени

Добро владеење / Инфографик / Јавна администрација / Транспарентност

Мар/2019

Инфографик: Половина од луѓето кои управуваат со јавните претпријатија се почетници

Добро владеење / Инфографик / Јавна администрација / Транспарентност

Мар/2018

Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Mеѓународни односи / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Мар/2018

Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Спор за името

Мар/2018

Анкета: Помалку имотните граѓани не се убедени во борбата против корупцијата

Антикорупција / Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик

Фев/2018

Инфографик: Јавното мислење и спорот за името

Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Јавно мислење / Спор за името