Публикации

  Archives for: "ЕУ"
  Фев/2021

  Политичка луда железница: интересна година за Северна Македонија на патот кон ЕУ

  ЕУ / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење

  Фев/2021

  Анализа на јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2014-2020)

  ЕУ / ЕУ интеграција / Извештај од испитување на јавното мислење / Јавно мислење

  Дек/2020

  Video: Roli i Kuvendit në integrimet europiane: antikorrupsioni

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент

  Дек/2020

  Видео: Улогата на Собранието во европските интеграции: антикорупција

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент

  Сеп/2020

  Të ngatërruar në rrugë pa krye: besimi mashtërues në kapitalin korroziv kinez për ndërtimin e autostradave të Maqedonisë së Veriut

  Анализа на јавни политики / Антикорупција / Бизнис и економија / Добро владеење / Економија / ЕУ / ЕУ интеграција / Транспарентност

  Сеп/2020

  Втурнати во ќорсокак: заблудената верба во кинескиот корозивен капитал за изградбата на автопатите во Северна Македонија

  Анализа на јавни политики / Антикорупција / Добро владеење / Економија / ЕУ / ЕУ интеграција / Меѓународна политика / Транспарентност