Публикации

  Archives for: "Добро владеење"
  Окт/2021

  Локални избори 2021 и борбата против корупцијата на локално ниво

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Локална самоуправа / Мемо за јавна политика

  Сеп/2021

  Video: Sa kushton lufta kundër korrupsionit?

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

  Сеп/2021

  Видео: Колку чини борбата против корупцијата?

  Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација

  Сеп/2021

  Zgjedhjet lokale 2021 dhe roli i institucioneve antikorrupsion

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

  Сеп/2021

  Локални избори 2021 и улогата на антикорупциските институции

  Антикорупција / Добро владеење / Избори / Мемо за јавна политика / Парламент

  Авг/2021

  Ballafaqimi i korrupsionit nën syrin vigjilent të bashkësisë ndërkombëtare. Çfarë mund të bëjë Kuvendi?

  Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

  Авг/2021

  Справувањето со корупцијата под будното око на меѓународната заедница. Што може да направи Собранието?

  Антикорупција / Добро владеење / Мемо за јавна политика / Парламент

  Авг/2021

  Видео: Побарај од твојата општина да има план како да спречи наместо да лечи

  Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

  Авг/2021

  Video: Kërkojini komunës tuaj që të ketë plan se si të parandalon në vend që të kuron

  Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

  Јул/2021

  Човечкиот капитал во правосудството – како до додадена вредност?

  Добро владеење / Колумна или писмо до уредникот